Florin Prunea a intrat „la rupere” la Mihai Chirica: „Tribuna oficială este goală. Zici că a dat cineva cu DTT”!

După meciul de fotbal de sâmbătă, 26 noiembrie, câştigat de CSM Politehnica Iaşi în faţa CSU Craiova cu scorul de 2 -1, Florin Prunea, preşedintele clubului, s-a dezlănţuit la adresa vremelnicului primar al Iaşiului, Mihai Chirică (aşa-i spune Liviu Dragnea, şeful lui)!

Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”

Prezentăm în continuare o selecţie a declaraţiilor de după meci: „Înainte de alegeri, în campania electorală, tribuna oficială era plină, oraşul era plin de afişe, de Hajduk Split. Ziceai că e nuntă. După, zero! Acum tribuna oficială este goală. Nu e nimeni acolo. Zici că a dat cineva cu DTT. Nu mi se pare normal ce se întâmplă în România, ca o echipă să depindă de un singur om. Când acesta se supără, se poate distruge echipa. Echipa asta e un simbol al oraşului şi a dat oameni de calitate de-a lungul anilor, cum sunt Simionaş, Bădia Ursu, Bucu şi alţii (…) Jucătorii au fost chemaţi cu antrenorul acolo (la Primărie – n.r.) şi li s-a promis că a doua zi se fac plăţile la echipă. Nu s-a făcut nimic. Ei vin la mine şi mă întreabă, dar ce pot să le spun jucătorilor? De ce au fost minţiţi? Să-i lase în pace, să nu-i mai amăgească! Din iulie şi până acum am primit doar 100.000 de euro. Ni se spune că la alţii e mai rău. Tipic românesc. Echipa asta a fost puternică atunci când am fost împreună (…) Cine va distruge această echipă face o mare greşeală. Pentru că este un simbol al oraşului. Şi va plăti! (…) Cine vrea să o distrugă, să iasă să spună, noi nu vrem să ne asociem numele cu distrugerea acestui simbol al oraşului. Avem unul dintre cele mai mici bugete de salarii. Suntem pe locul 12 în Liga 1 la cheltuieli, cu acte. Că spunea un dobitoc că am stricat preţurile prin Liga I. Păcat că nu vine un om de afaceri să preia această echipă. Cu investiţii minime s-ar putea face multe lucruri frumoase”.

Citeşte şi „Ruşinea medicilor din Iaşi vrea să fie deputat!”

Preşedintele clubului din Copou a mai spus că echipa va face deplasarea la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul, cu bani de împrumut: „Vom face deplasarea cu ajutorul unui prieten de-al meu din Bucureşti. Aşa am ajuns. Avem conturile blocate, am primit a doua somaţie de la Fisc, dar mergem înainte”.

Urmăriţi înregistrarea de la minutul 2,28!

Un comentariu la "Florin Prunea a intrat „la rupere” la Mihai Chirica: „Tribuna oficială este goală. Zici că a dat cineva cu DTT”!"

  1. radu   29/11/2016 at 8:54 am

    DTT? Poate DDT (diclor difenil tricloretan)

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.