Flutur se așteaptă la peste 380.000 de turiști anul acesta, în județul Suceava

Flutur se așteaptă la peste 380.000 de turiști anul acesta, în județul Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că judeţul va fi vizitat anul acesta de un număr record de turişti, cu mult mai mare decât cel înregistrat la finalul anului 2016.

Flutur a spus că dacă la anul trecut numărul turiştilor care au vizitat judeţul a fost 343.000, se așteaptă ca până la sfârşitul anului acesta numărul turiştilor să depăşească 380.000.

Flutur a precizat că la creşterea numărului de turişti au contribuit şi evenimentele care au fost şi care vor fi organizate în judeţ pe perioada lunii august, de la Festivalul de Artă Medievală, la Festivalul Bucovina Rock Castle, Suceava Air Show sau Sărbătoarea Muntelui de pe Rarău. „Estimăm ca în acest an, prin acţiunile coordonate prin Consiliul Judeţean Suceava, să avem în luna august aproximativ 50.000 de participanţi efectiv la toate manifestările. Numai la Festivalul Medieval au fost tăiate 22.800 de bilete, fiecare dintre celelalte evenimente putând aduce în jur de 10.000 de participanţi”, a menționat Flutur.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.