Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, găsită pe liniile de cale ferată

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, găsită pe liniile de cale ferată

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, actriţa D.O. din Buzău, este în comă la spital, după ce a fost găsită rănită pe liniile de cale ferată dintre staţiile Tomşani şi Cricov, judeţul Prahova.

Marţi seara, un angajat CFR a sunat la 112 şi a anunţat că între halta Tomşani şi halta Cricov, judeţul Prahova, se află o femeie accidentată. Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că din primele verificări a reieşit că victima este o femeie de 39 de ani, din Buzău. Aceasta a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Cercetările sunt făcute de poliţişti de la Transporturi Prahova, fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra este o actriţă din Buzău, fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Aceasta ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, marţi seara. Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren. Potrivit aceloraşi surse, familia tinerei le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, „gânduri ciudate şi căuta un duhovnic”, conform MEDIAFAX.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.