Fostul director al Casei de Sănătate Iaşi sare la gâtul lui Mihai Gâdea

Fostul director al Casei de Sănătate Iaşi sare la gâtul lui Mihai Gâdea

Acuzaţii extrem de grave aduse de Iulian Şerban, fost director al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi, la adresa Antena 3 şi a directorului acesteia, Mihai Gâdea.

Într-o postare pe Facebook, Şerban arată de ce Antena 3 nu i-a criticat niciodată pe Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii în guvernul Ponta, şi pe Vasile Ciurchea, actualul preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate.

Prezentăm în continuare postarea, păstrând forma ei originală: „Desi Antena3 este acum in dificultate, desi nu sunt de acord cu inchiderea unui post de televiziune chiar daca acesta este A3, desi nu este frumos sa lovesti pe cineva aflat in dificultate, trebuie sa va explic de ce Antena 3 nu l-a criticat niciodata pe dl Ciurchea. Acum mai putin de un an tatal dlui Gadea a fost operat la un spital privat din capitala. La interventia Lui Banicioiu si a lui Ciurchea tatal dlui Gadea nu a platit nimic, desi nota de plata era considerabila. Atunci Dl Gadea a promis ca nu-l va critica niciodata pe Banicioiu sau Ciurchea. Repet, imi pare rau prin ce trec acum angajatii de la Antena 3, dar adevarul trebuie spus…”

Nu ştim cât adevăr există în această postare, însă, dacă lucrurile au stat într-adevăr aşa, este trist să vezi câtă făţărnicie se poate ascunde în spatele unui om care pozează în deontolog şi justiţiar pe deasupra!iulian-serban

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.