Fostul șef al ANAF vorbește despre legătura lui Dragnea cu Tel Drum

Fostul șef al ANAF vorbește despre legătura lui Dragnea cu Tel Drum

Vasluianul Gelu Ștefan Diaconu, fost șef al ANAF, afirmă că declarația lui  Liviu Dragnea, potrivit căreia nu are nicio legătură cu firma Tel Drum, este cea mai mare minciună spusă de un om politic.

„Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!”, susține Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Postarea a fost făcută după ce Dragnea a spus, la Antena 3, că nu s-a descoperit nicio legătură între el si Tel Drum „pentru că nu au ce să găsească”. „Povestea e din 2004. Din 2004 se tot vorbeste despre asta. Articole, controale, anchete. Nu au găsit nicio legătură pentru că nu au ce să găsească. Asta e ca și cu hotelul din Brazilia. E de râs, dar e și de plâns. Îmi pare rău că sunt oameni care suferă din cauza mea. Eu nu vreau să comentez despre situația firmei pentru că nu o știu în amănunt. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cred că ultima dată cu mulți ani înainte, când eram la CJ. Cred că am sunat pe unul dintre ei pentru că faceau o lucrare și nu mi-a plăcut. Dacă eram acționar la Tel Drum, eram acționar și nu mai aveam nicio funcție politică”, a spus Liviu Dragnea.

În luna iulie, Rise Project a publicat un raport al serviciului secret al MAI care ar confirma legătura lui Dragnea cu Tel Drum.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.