Fotbal total în derby-ul Moldovei

Fotbal total în derby-ul Moldovei

FC Botoșani și CSM Politehnica Iași au oferit miercuri seară fanilor un meci spectaculos, cu șase goluri și multe faze de poartă.

S-a terminat 3-3 (2-2), după ce gazdele au avut 2-0 în minutul 9, iar ieșenii au revenit în numai opt minute. În repriza a doua, ambele formații au marcat câte un gol din penalty.

Nici bine nu a început meciul și botoșănenii au reușit să lovească de două ori. Mai întâi, Koșelev a scăpat în poartă mingea trimisă cu capul de Popa, din interiorul careului, în minutul 5, pentru ca peste numai patru minute, Sin să devieze în poartă șutul lui Roman, din marginea careului.

Ieșenii nu au resimțit șocul primirii celor două și au ieșit la joc. Botoșănenii au făcut pasul înapoi și au încasat și ei repede două goluri. Jo Santos a înscris în minutul 20, cu o execuţie acrobatică, din centrarea lui Pedro Mendes, pentru ca în minutul 28 Andrei Cristea să îi paseze lui Pedro Mendes, care a egalat cu un şut la colţul scurt.

După pauză, în minutul 57, Buş a fost faultat în careu de Frăsinescu și tot mijlocașul botoșănenilor a transformat penalty-ul.

Istoria din prima repriză s-a repetat după ce botoșănenii au avut avantaj pe tabelă. Iașul a presat mai mult și, în minutul 81, Ungurușan a avut o intervenție întârziată în careu, la Sin, iar Colțescu a indicat din nou puncutul cu var. A executat precis Cristea și a stabilit scorul final, 3-3, după un meci spectaculos, cu multe momente de dramatsim și cu ambii antrenori trimiși în tribune pentru proteste.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.