Furt de identitate la Consiliul Judeţean Iaşi?

Furt de identitate la Consiliul Judeţean Iaşi?

Obsesia pentru like-uri a ajuns la cote care frizează prostia. Obsesia preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, pe numele lui Maricel Popa, pentru notorietate în mediul online a trecut de etapa stupizeniei şi a intrat în cea a disperării. Numai că această disperare poate fi extrem de uşor interpretată ca fiind un furt de identitate…

Citeşte şi „Să ne ferească Dumnezeu de liberalul Eduard P Boz!”

Să o luăm pe rând. Joi noaptea (20/21 octombrie) primesc un mesaj prin care eram anunţat că pagina de Facebook intitulată „PSD – Organizaţia Judeţeană Iaşi” s-a transformat în „Consiliul Judeţean Iaşi”!!! Prima întrebare care mi-a venit în cap a fost cum a permis organizaţia judeţeană a PSD Iaşi să i se transforme pagina de Facebook în altceva, cu o cu totul altă identitate? Apoi, ce fel de partid este ăsta dacă oricine poate avea acces la contul său de Facebook, transformându-l în… orice? După care m-am mai liniştit puţin şi am zis „bine că e aşa”, deoarece Facebook-ul PSD se putea transforma într-o pagină de promovare a vreunei starlete porno!!!

Am înţeles repede de ce Maricel Popa a vrut să transforme PSD Iaşi în Consiliul Judeţean Iaşi. Este atât de obsedat de faptul că pe pagina sa de Facebook nu trece de 200 de like-uri încât este în stare să dărâme absolut orice pentru a deveni şi el mai vizibil. Atât doar că avem o veste proastă pentru el: la ce postări are şi la ce cuvântători roiesc în jurul său nu va obţine mai mult decât are în acest moment!

Numai că această transformare miroase mult a furt de identitate! Iar Facebook s-a prins de acest lucru, anunţând „Această Pagină s-a numit PSD – Organizaţia Judeţeană Iaşi. Noul nume este înşelător sau jignitor? Te rugăm să ne anunţi”. Ştiu că pare greu de crezut, dar în acest moment am o dilemă: să-i anunţ sau nu pe cei de la Facebook că este ceva „înşelător” la mijloc?

Am văzut că Mihai Chirica, preşedintele interimar al PSD Iaşi, nu a avut nicio reacţie până acum la această mişcare. Dar, e normal, deoarece el, săracul, habar nu are ce se întâmplă în partidul pe care se chinuie să-l conducă…

Mai avem, totuşi o întrebare, de final: Domnule Maricel Popa, chiar atât de disperat aţi ajuns încât să furaţi pagina de Facebook a propriului partid?

P.S. Facebook insistă cu mesajul „Această Pagină s-a numit PSD – Organizaţia Judeţeană Iaşi. Noul nume este înşelător sau jignitor? Te rugăm să ne anunţi”! Ce facem, domnilor şi domnişoarelor ziariste (pardon cuvântătoare) de la Consiliul Judeţean şi de la Maricel Popa, anunţăm?

facebook-cj-psd

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.