Gala Excelenței în Educație

Gala Excelenței în Educație

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași organizează joi, 7 decembrie, de la ora 12.00, în Aula „Haralamb Vasiliu“ a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad“, Gala Excelenței în Educație.

În cadrul acestei ceremonii vor fi premiați 226 de profesori îndrumători și 341 de elevi olimpici atât la concursuri naționale, cât și internaționale. De asemenea, va fi decernat și titlul de „Elev al Anului“.

„Ne aflăm la cea de a VI-a ediție a celui mai important eveniment educațional anual pe care îl organizează Inspectoratul Școlar Județean Iași. În cadrul acesteia sunt premiați și li se arată recunoașterea celor mai buni elevi și profesori din județul nostru. În plus, cu această ocazie vom lansa și revista Excelsior, cea care prezintă gândurile și impresiile acestora. Evenimentul este unul de mare amploare și pe această cale țin să le mulțumesc autorităților locale care ne-au sprijinit, mediului academic, dar și agenților economici. Vor fi oferite premii în bani, cărți și obiecte electronice. Așadar, este momentul în care ne arătăm considerația față de Excelența din Educația ieșeană“, a spus șefa ISJ, Genoveva Farcaș.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.