„Gala Mediului de Afaceri” ieșean

„Gala Mediului de Afaceri” ieșean

Camera de Comerţ şi Industrie a anunțat organizarea pe 3 noiembrie a „Gala Mediului de Afaceri”. Evenimentul va fi găzduit de Palas Congress Hall.

„Gala Mediului de Afaceri” va reuni antreprenori şi manageri la nivel de top şi va cuprinde „Festivitatea de premiere” şi „Dineul laureaţilor”.

În cadrul Galei, va fi lansată oficial ediţia din acest an a catalogului Topul Firmelor, care va fi înmânată participanţilor împreună cu un exemplar tipărit din Breviarul Economic al Judeţului Iaşi.

Clasamentul „Topul Firmelor din Judeţul Iaşi”, ajuns la ediţia cu numărul 24, este cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri şi a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor şi include nu mai puţin de 2.664 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, ierarhizate pe domenii de activitate şi clase de mărime.

Antreprenorii şi managerii care sunt interesaţi să participe la evenimentul din 3 noiembrie, pot accesa detaliile evenimentului pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, secţiunea „Gala Mediului de Afaceri”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.