Gazeta Sporturilor dă de pământ cu Mihai Chirica

Gazeta Sporturilor dă de pământ cu Mihai Chirica

Prefaţând meciul pe care CSMS Iaşi l-a jucat sâmbătă, 28 februarie, cu FCSB (Steua), renumitul cotidian de sport Gazeta Sporturilor îl face harcea-parcea pe actualul viceprimar cu atribuţii de primar Mihai Chirica.

Articolul începe cu o analiză a situaţiei clubului din Copou, „Situaţia economică a clubului e cea mai proastă din ultimii ani, fiindcă edilul-şef Mihai Chirica a oprit finanţarea echipei”.

Mai departe, jurnalistul Gazetei Sporturilor spune: „Situaţia neaşteptat de bună a moldovenilor e şi mai surprinzătoare privind regresul pe care l-a înregistrat clubul în ultima vreme. Relaţia cu Primăria s-a deteriorat din momentul în care Gheorghe Nichita a fost înlocuit cu Mihai Chirica”.

Mai mult, Gazeta Sporturilor aminteşte şi de conferinţa pe care Mihai Chirica a susţinut-o înaintea meciului cu Steaua. „Noul primar a uimit înaintea duelului cu campioana: Sunt stelist de mic!. Dar sâmbătă o să țin cu Iașiul, a dres-o edilul, care a mai dat apoi o palmă fotbalului. Napoli a vrut să efectueze un antrenament pe terenul central înaintea jocului cu Steaua, dar ajuns la stadion s-a trezit că iarba e ocupată de rugbyști”, se scrie pe gsp.ro.

Şi ca lucrurile să fie şi mai clare î privinţa modului în care Mihai Chirica sabotează fotbalul ieşean, Gazeta Sporturilor continuă: „Chirică a avut un discurs înaintea etapei trecute, Iaşi-Timişoara, în care i-a îndemnat pe ieşeni să meargă pe stadion pentru meciul România-Rusia, care se va disputa azi (sâmbătă, 28 februarie – n.r.), de la ora 14:00. Primarul nici nu a pomenit de partida de fotbal pe care o avea CSMS, deşi era programată la două zile după conferinţa lui! Primăria nu a mai finanţat echipa anul acesta, deşi anul trecut a plătit mai mult de un milion de euro. Chirica e viceprimar cu atribuţii de primar, ca urmare a suspendării fostului edil, Gheorghe Nichita”.

Ce să zicem acum? Înţelegem supărarea celor de la Gazeta Sporturilor, înţelegem şi supărarea fanilor CSMS Iaşi, dar când ai un edil care vorbeşte despre „mini-fotbal”, „mini-referendum” şi alte mini-uri, nu poţi să-i ceri să gândească la scară mare!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.