Geoană îşi caută candidaţi prin firme de recrutare!

Geoană îşi caută candidaţi prin firme de recrutare!

Cautăm specialişti de top pentru Partidul Social Românesc (PSRO), din toate domeniile, viitori candidaţi ai partidului la alegerile locale şi parlamentare. O descriere a PSRO găsiţi pe site-ul partidului. De asemenea, prezentul demers este sintetizat şi în mesajul domnului Mircea Geoana de mai jos. Vă rog să transmiteţi mesajul către cei care ar putea sa fie interesaţi şi să-i rugaţi să-mi trimită un CV detaliat”. Exact aşa sună mesajul pe care George Butunoiu (cunoscut head-hunter, abonat la numeroase contracte de recrutare pentru firme de stat) l-a trimis pe mail tuturor celor interesaţi (sau nu) să candideze pentru partidul lui Geoană.

Mesajul lui Mircea Geoană, aşa cum apare el în mail-ul trimis de Butunoiu, arată în felul următor:

Tu eşti Adevărata Schimbare! Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

La mai bine de 25 de ani de la Revoluţie, clasa politică tradiţională şi-a atins limitele de dezvoltare. Cu o serie de partide tradiţionale puţin performante, cu o nevoie acută de profesionalizare, România are nevoie de o resetare a modului în care partidele tradiţionale funcţionează şi îşi selectează oamenii ce vor administra Statul.

În opinia Partidului Social Românesc, condus de Mircea Geoană, o transformare eficientă a clasei politice nu se poate realiza peste noapte, ci treptat, dar cu termene clare şi măsuri active şi concrete. Astfel, până în 2020, România poate avea o nouă clasă politică, bazată pe principii de funcţionare sănătoase, cu mecanisme clare de prevenire şi combatere a corupţiei şi a risipei de bani publici.

Proiectul 51% îşi propune să promoveze o metodă profesionistă de reclădire a clasei politice actuale. Ca partid nou apărut pe scena politica românească, PSRO îşi propune să realizeze şi să consolideze un mecanism de selectare şi promovare a resurselor umane care să contribuie decisiv la o regândire a sistemului politic de partide. Deschiderea PSRO către oameni noi în politică va avea la baza 3 principii majore: integritate, profesionalism şi patriotism.

Îţi pasă de ce întâmplă în ţara ta? Vrei să faci parte din cei care o conduc? Îţi doreşti să candidezi la alegerile locale şi / sau parlamentare?

Implică-te!

Ai obţinut rezultate remarcabile în unul sau mai multe domenii de activitate şi îţi doreşti să faci ceva măreţ pentru România?

Poţi:

– să dezvolţi activităţile de care vei responsabil, având ca prioritate orientarea către rezultate şi grija faţă de cetăţean;

– să pregăteşti viitorul prin contribuţia la un nou Proiect de ţară şi la crearea de politici publice;

– să aduci schimbări majore prin cooperare şi leadership?

Partidul Social Românesc îţi oferă şansa de a face politică aşa cum ţi-ai dorit! Vino alături de noi!

La mulţi ani!

Echipa PSRO”

Câţi adepţi are, oare, Geoană de a ajuns să caute candidaţi pe internet?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.