Gigi Nichita l-a băgat pe Jose Armando în depresie!

Gigi Nichita l-a băgat pe Jose Armando în depresie!

Zilele trecute m-am întâlnit pe străzile din Iaşi cu renumitul actor Fernando Colunga, mai cunoscut în România sub numele de Jose Armando (din telenovela „Esmeralda”). Era extrem de trist şi spunea că a venit în România să vadă cine este personajul care îi face concurenţă pe Facebook. Vă daţi seama că mi-a stârnit curiozitatea şi am încercat să văd despre cine este vorba… Ce am aflat m-a uimit până peste poate, asta în condiţiile în care pot spune că am văzut multe la viaţa mea…

Probabil nu o să vă vină să credeţi, dar cel care i-a dat toată viaţa peste cap lui Jose Armando este chiar Gigi Nichita, fostul primar al Iaşiului… Nu am mai rezistat şi am intrat repede pe pagina de Facebook a lui Gigi să văd ce l-a putut băga în depresie pe Armando! Şi, credeţi-mă, a trebuit să-i dat dreptate actorului mexican (parcă)! Are Gigi nişte postări pe Facebook de cred că toate gospodinele (care au cât de cât habar de social media!) îşi şterg câte o lacrimă de pe la colţul ochilor după ce se inspiră din înţelepciunea sa telenovelistică!

Haideţi să vă dau un exemplu, rezultat în urma unui dialog cu o demnă urmaşă a Evei. „Frumoasă imagine, două feline superbe! Care vă place mai mult, cea albă sau cea neagră? Reflecţie, albul şi negrul pot fi la fel de admirate când reprezintă eleganţa, bucuria, frumosul, misterul… Cred că foarte important este sufletul, sensibilitatea şi măreţia lui!!!” – zice Nichita pe Facebook. Paranteză: aici, Jose Armando a plâns prima dată! „… psicia albă, pisica neagră… aşa cum e şi viaţa cu bune şi cu rele… e un dans al felinelor, pe care-l admirăm conştienţi fiind că prin viaţă trecem doar ştiind să depăşim în pas de felină momentele negre…Toţi le avem… şi culmea (!) toţi le depăşim! Pisica albă e mereu învingătoare!” – îi răspunde graţios partenera de dialog… Aaaa… Uitasem să vă spun. Tot dialogul s-a purtat pe marginea unei poze cu două pisici, una albă şi una neagră (vezi foto)!

Şi Gigi continuă: „Toată viaţa m-am grăbit, toată viaţa am dorit să fac lucruri importante şi interesante, să fac astfel încât oamenii care depind de mine să se bucure de viaţă; tot timpul am fost contra-cronometru, iar acuma mă simt inutil, scos din circuit, din viaţă, din ce pot oferi, este greu! Învăţ răbdarea, smerenia ş.a.m.d. Nu mă vait, doar constat!” Ei, dragi cititori, aici, Jose Armando, care era lângă mine, nu s-a mai putut abţine şi a intrat în depresie… Toată viaţa lui de actor de telenovele a fost curmată de cuvintele pline de înţelepciune, durere adâncă şi multă suferinţă lingvistică scrise de Gigi!

Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe cu Jose Armando, pentru că a trebuit să plec la serviciu. Dar, cum aflu ceva, o să vă spun şi dumneavoastră!

P.S. Dacă nu credeţi că m-am întâlnit cu Jose Armando în Iaşi, să-mi explicaţi atunci cum a fost Gigi rezerva lui Hagi la fotbal!

pisica-gigiSursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.