Goana după prostie: azi stiripesurse.ro

Goana după prostie: azi stiripesurse.ro

Goana după senzaţional, după cititori, după vizualizări, vizite şi alte chestiuni de genul acesta a făcut ca aproape toţi cei care au un ziar, un post tv sau un site să arunce pe piaţă tot felul de inepţii care, nu numai că-i descalifică în ochii cititorilor, dar contribuie şi la ducerea informaţiei în derizoriu. Exemplul de astăzi vine de pe „faimosul” site stiripesurse.ro

Cu titlul „Lovitură la vârf pentru PNL: Şi-a dat demisia”, site-ul a publicat pe 31 martie o ştire despre care puteai crede că depăşeşte chiar senzaţionalul. În realitate, nu a fost vorba decât de un mare, chiar foarte mare, fâs! „Mai sunt ceva mai mult de două luni până la alegerile locale, iar PNL a încasat o lovitură grea. Liberalii şi-au pierdut unul dintre oamenii importanţi dintr-un Consiliu Local”, citim în corpul ştirii. Te-ai fi gândit că se prăbuşeşte PNL, că nu mai are majoritatea în vreun consiliul local, că se blochează proiecte importante, investiţii… Ce mai, te-ai fi gândit că este un cataclism care va mătura acest partid în oraşul respectiv (încă nu i se spune numele). În realitate, citind mai departe, descoperim că „Gabriela Antipa, cea care conduce cabinetul parlamentar al şefei PNL, Alina Gorghiu, a demisionat pe data de 30 martie. Demisia sa este în mapa consilierilor locali reuniţi în şedinţa ordinară de la ora 10:00. Antipa este unul dintre consilierii care au pierdut sprijinul organizaţiei PNL Iaşi după ce au absentat în februarie de la votul privind bugetul oraşului pe 2016”. Aţi înţeles despre ce e vorba? Despre Gabriel Antipa, o persoană care fost în câteva consilii de administraţie, plasată de foştii ei şefi, dar despre a cărei existenţă nici măcar peneliştii din Iaşi nu ştiu!

Şi ca lucrurile să fie şi mai clare, vă spun că, la Iaşi, PNL avea 6 consilieri locali, adică niciun cuvânt în CL. Din ăştia 6 au mai rămas 5, după demisia lui Anghel Ficu. Acum, şi după demisia Gabrielei Antipa, au mai rămas 4. Ce mi-e 4, ce mi-e 6? Puterea PNL în Consiliul Local Iaşi este tot nulă.

Şi uite aşa, din nimic, stiripesurse.ro a vrut să scoată o ştire de senzaţie. La ce vârf sau în ce vârf stătea Antipa nu am înţeles, la fel cum nu am înţeles nici în ce a constat lovitura pentru PNL.

O întrebare mi-a rămas totuşi în minte: dacă Gabriela Antipa este la vârful PNL, Ludovic Orban sau Vasile Blaga sau Alina Gorghiu unde naiba sunt? Cumva în apropierea lui Dumnezeu?

Penibili tare ăştia de la stiripesurse!

Citeşte şi Astăzi o facem celebră pe Cristina Nichita”

stiripesurse

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.