Horodniceanu vrea să rămână șef la DIICOT

Horodniceanu vrea să rămână șef la DIICOT

Procurorii Daniel Horodniceanu și Felix Bănilă s-au înscris în cursa pentru șefia DIICOT, scrie Mediafax citând surse din sistem. Daniel Horodniceanu este în prezent procuror șef al Direcției, iar Bănilă este prim-procuror al Parchetului Tribunalului Bacău.

Felix Bănilă a declarat că a depus un proiect pentru candidatură și așteaptă să vadă ce se va întâmplă.

”Ideea de a candida la acest post mi-a dat-o un coleg de-al dumneavoastră, din presă, dar oricum voiam să merg spre București cu serviciul”, a spus Felix Bănilă.

“Mâine (marți – n.r.) se vor afișa candidaturile. Nu știu cine va mai candida pentru acest post. Așa că, deocamdată, consider că e prematur să vorbesc despre ce voi face dacă voi ajunge pe funcția aceasta. După cum vă spuneam, am un proiect, dar proiectul este teoretic. Trebuie să văd mai întâi ce este acolo și după aceea te gândești la ce poți schimba. Când te lovești de o structură în care nu ai activat până acum, e dificil să spui dinainte ce vei face”, a încheiat procurorul băcăuan, potrivit Mediafax.

Felix Bănilă a candidat și pentru un post în CSM.

Luni a fost ultima zi în care procurorii au putut depune cereri de înscriere la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DIICOT.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.