Iașiul, lovit de ninsori

Iașiul, lovit de ninsori

După ce la Iași a nins de joi noapte a nins în continuu până ieri după-amiază, zăpada a creat mari probleme șoferilor și pietonilor.

Primăria Iași a anunțat că 17 utilaje de deszăpezire au acționat pe străzile din oraș, însă pe multe străzi principale s-a circulat extremd e greu, iar pe străzile din cartiere a fost aproape impsoibil să poți merge cu mașina.

O tânără gravidă în luna a noua, de 20 de ani, din Mironeasa, care are contracții la 3 minute, a sunat la 112.

O altă tânără însărcinată în luna a noua, de 30 de ani, din Gropnița, a solicitat și ea ajutor.

Echipajele medicale au intervenit și la un copil de 5 ani din Satu Nou, care a acuzat dureri abdominale și stări de vomă de trei zile, și o femeie de 80 de ani din Gropnița care a intrat în comă în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Pentru a nu rămâne pacienții împotmoliți în zăpadă, a fost trimisă o șenilată, o autospecială de transport victime multiple și câteva ambulanțe de la SAJ și de la SMURD).

Pe Aeroportul Iași până spre seară nicio cursă nu a putut ateriza sau decola.

Deși drumul spre Aeroportul Iași ar fi trebuit deszăpezit, acest lucru nu s-a întâmplat. Pe drumul acoperit de zăpadă frământată, un taxi care se îndrepta spre aeroport a ajuns în șanț, iar  în zona eGros, un TIR care nu era echipat corespunzător a derapat și a blcoat minute în șir circulația pe Calea Chișinăului.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.