Iaşiul va avea bază Wizz Air. Se anunţă 5 rute noi

Iaşiul va avea bază Wizz Air. Se anunţă 5 rute noi

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă deschiderea celei de-a 23-a baze începând cu 1 iulie, la Iaşi, şi alocarea unei aeronave A320.

Iaşiul, de unde WIZZ operează deja zboruri, va fi al şaselea aeroport cu o bază WIZZ. Noua aeronavă va creşte la opt numărul de rute deservite din Iaşi şi va tripla capacitatea de locuri la 265.000 în 2016. Compania speră că va sprijini piaţa locală a muncii în sectoarele de aviaţie şi de turism, în condiţiile în care consumatorii vor avea acces la mai multe rute low-cost.

WIZZ va opera pe cinci rute noi de la Iaşi spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino şi Tel Aviv, începând cu 1 iulie, iniţial cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, cu excepţia cursei Iaşi-Bologna, care va fi operată de trei ori/săptămână. Frecvenţele zborurilor populare existente din Iaşi, spre Londra Luton şi Milano Bergamo, vor fi crescute.

Wizz Air oferă în total 106 rute din România, spre 16 ţări, de la opt aeroporturi. Biletele pentru noile rute din Iaşi sunt deja disponibile de la doar 129 lei şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN IAŞI:

Destinaţia

Zile de operare

Data de start

Preţuri de la*

Bologna

marţi, joi, sâmbătă

2 iulie 2016

129,00 lei

Catania

miercuri, duminică

3 iulie 2016

129,00 lei

Larnaca

luni, vineri

1 iulie 2016

129,00 lei

Roma Ciampino

miercuri, duminică

3 iulie 2016

129,00 lei

Tel Aviv

marţi, sâmbătă

2 iulie 2016

229,00 lei

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢA PE URMĂTOARELE ZBORURI DE LA IAŞI:

 

Destinaţia

Zboruri săptămânale

Din

Londra Luton

de la 2 la 5

27 martie 2016

Milano Bergamo

de la 2 la 3

1 iulie 2016

 

În cadrul conferinţei de presă de la Iaşi, György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: „Primul zbor WIZZ din România a decolat în 2007 şi în aceşti 8 ani am câştigat încrederea şi loialitatea clienţilor români. Ne-am extins constant operaţiunile în România, am dezvoltat aeroporturile regionale, iar anunţul de astăzi subliniază încă o dată angajamentul nostru faţă de ţară. Acum un an, am pus Iaşiul pe harta aviaţiei, iar acesta devine acum al 6-lea aeroport unde ne stabilim o bază operaţională. Noua bază va crea un număr de locuri de muncă în cadrul Wizz Air, precum şi al partenerilor noştri de afaceri, şi, totodată, ne va permite să oferim mai multe rute cu tarife scăzute în România. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii români la bord. Aceştia şi vizitatorii lor se pot bucura de serviciile noastre primitoare şi de preţurile mici pe 106 rute spre 47 de destinaţii interesante WIZZ”.

* preţ pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.