Iată cine vrea să fie președinte la PSD Iași

Iată cine vrea să fie președinte la PSD Iași

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, vorbea la un moment dat despre un PSD al intelectualilor și unul al analfabeților. Nu știm în ce categorie l-a trecut pe Vasile Cîtea, dar ne putem face o părere cunoscând faptul că l-a uns director adjunct la Salubris și l-a ajutat să ajungă deputat. Cu alte cuvinte, Mihai Chirica l-a inclus pe Vasile Cîtea în PSD-ul deștepților…

Văzând că are atât de multă susținere în PSD (încă vreo 2-3 deputați și consilieri județeni), Vasile Cîtea și-a luat lumea în cap și a ajuns la concluzia că vrea să fie președinte la PSD Iași, în locul lui Maricel Popa (interimar). Numai că este greu să ajungi să conduci pe cineva în condițiile în care nu poți nici măcar să vorbești românește.

Uitați o mostră din ceea ce poate Vasile Cîtea, deputat în Parlamentul României și pretendent la șefia PSD Iași: „Se întâmpla ca ceia ce Romanii își doresc de foarte mult timp, mai ales după anii 90 si au sperat ca va veni un moment in care legătura dintre Moldova sau estul României cu Transilvania vestul Europei se va face si printr-o autostrada ,chiar modernă . Spor la treaba!!!”

Această postare, luată de pe pagina de Facebook a deputatulul Vasile Cîtea, arată exact care este valoarea acestui individ, obișnuit mai mult cu boxul decât cu limba română.

Se întâmplă „ca ceia” ce cred că Vasile Cîtea poate conduce PSD Iași să-și dea seama acum că, de fapt, au trimis în Parlamentul României un individ care… nu știe limba română! Și cum, de obicei, oamenii au tendința de a scrie exact cum vorbesc și gândesc, este clar cam ce este în mintea lui Vasile Cîtea…citea-faceabook

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.