Iepurașii de la PSD Iași au găsit soluția creșterii populației!

Iepurașii de la PSD Iași au găsit soluția creșterii populației!

Nu credeam că în decursul acestei vieți (despre cea trecută sau despre cea viitoare nu poate vorbi decât președintele Iohannis) voi ajunge să spun că populația Iașiului crește, însă cei de la organizația județeană a PSD mi-au dat această posibilitate, motiv pentru care le mulțumesc!

Dimineața acestei zile a fost una plină de surprize, iar cea mai mare dintre ele a venit atunci când am avut îndrăzneală să deschid Facebookul. Minune, zic, PSD Iași și-a schimbat poza de copertă, iar în fața ochilor îmi sclipea provocator următorul text: „1.000.000 de ieșeni, o singură viziune”! Bravo, PSD Iași! Ați reușit într-o dimineață ceea ce politicile demografice ale României nu reușesc de 20 de ani. Ați crescut populația județului Iași de la 720.000 de locuitori la 1 milion! Așa da, domnule. Gata cu îmbătrânirea populației, gata cu criza de tineri (și implicit forța de muncă), gata cu plânsetele legate de așa-zisa depopulare a acestui frumos județ…

Normal, următorul gând a fost să văd cum a crescut totuși populația județului atât de mult într-un timp atât de scurt. Și prima idee a fost că s-a copiat aparatul reproducător al iepurilor. La o privire mai atentă a membrilor de frunte ai PSD Iași mi-am dat seama, însă, că acest lucru este imposibil. La ce vârste au onorabilii domni din PSD este greu să-i bănui acum că au ajuns să se înmulțească precum iepurii, de-au făcut 300.000 de „pui” în doar o zi! Ei sunt preocupați mai mult de somnul de după-amiază decât de perpetuarea speciei, așa că am suferit o dezamăgire cruntă…

Am stat, apoi, și m-am mi gândit și am ajuns la o altă concluzie. Oamenii ăștia sunt atât de slab pregătiți, ca să nu spun proști, încât nu înțeleg faptul că 700.000 de oameni nu pot fi aproximați la 1 milion!

Penibililor, duceți-vă acasă și continuați-vă somnul, pentru că ar fi păcat totuși să vă înmulțiți în continuare și să produceți exemplare la fel de inteligente ca voi!

psd-judet

Sursa foto: Facebook

Un comentariu la "Iepurașii de la PSD Iași au găsit soluția creșterii populației!"

  1. adi   09/05/2016 at 4:38 am

    http://www.insse.ro/…/populatia_romaniei_pe_localitati… .. la pag 99 gasiti informatiile despre iasi, 919049 total judet … asta e cifra oficiala la 1 ianuarie 2016.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.