Ieșean, prins cu peste 100 grame de marijuana și 50 de grame de hașiș

Ieșean, prins cu peste 100 grame de marijuana și 50 de grame de hașiș

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, pe raza localității Măstăcani, un autoturism marca Volkswagen, condus de cetățeanul român Andrei M., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Iași.

Tânarul era însoțit de trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, toți domiciliați pe raza județului Iași. La un control sumar efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au simțit un miros înțepător și au observat că Iulian D., unul dintre tinerii care se aflau pe banchetă, în spatele șoferului, ținea o sacoșă în care erau mai multe plicuri ce conțineau o substanță vegetală cu un miros specific de cannabis.

Având în vedere cele constatate, polițiștii de frontieră au dus persoanele la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În urma verificării amănunțite asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat că în sacoșa pe care o ținea tânărul se aflau 10 punguțe transparente cu substanță vegetală de aproximativ 10 grame fiecare, iar în buzunarul din spatele scaunului șoferului a fost descoperită o substanță de culoare maro specifică hașișului, o râșniță de formă sferică si un cântar electronic.

Șoferul a declarat că a fost contactat de către Iulian D., care l-a rugat să meargă cu el și cu alți doi prieteni până la Bârlad ca să se întâlnească cu o cunoștință. După ce au ajuns la destinație, Iulian D. a primit de la un bărbat 100 grame de marijuana și 50 grame de hașiș.

Persoanele au fost audiate de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați.

Substanțele descoperite – 111 grame de marijuana și 50 grame de hașiș, în valoare totală de 12.770 lei, au fost ridicate, ambalate, sigilate și predate procurorilor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.