Ieșenii au chinuit FCSB, dar au plecat fără punct

Ieșenii au chinuit FCSB, dar au plecat fără punct

Formația CSM Politehnica Iași a fost învinsă duminică seară, în deplasare, scor 0-1 (0-0); de FCSB, după o prestație bună a elevilor lui Flavius Stoican.

Ieșenii au început timorat meciul și în minutul 7 Alibec a nimerit transversala după un corner bătut bine de Budescu,

La faza imediat următoare, Budescu mai bate un corner la fel, tot pe „lung” la Alibec, însă atacantul nu reuşeşte golul.

După 30 de minute de dominare a gazdelor, ieșenii îndrăznesc mai mult și, pe contră, Cristea ia și el la țintă bara, în minutul 38.

Repriza a doua începe cu oaspeții în terenul FCSB-ului, însă Platini nu-l poate învinge pe Bălgrădean după ce s-a distrat cu Momcilovic. În replică, Alibec şutează lângă bară, dar Rusu se întinde şi respinge. Imediat, Planic greșete o minge ușaoră, Cioinac șutează, iar Bălgrădean scoate de sub transversală.

La poarta oaspeților, FCSB primește„indirectă” de la 12 metri dar, Budescu execută în zid.

La o fază care nu anunța nimic, Bosoi îl ține în marginea careului pe Tănasă și Comănescu dă lovitură liberă. Cioinac este eliminat pentru proteste, iar Budescu deschide scorul cu o execuție perfectă, sub bară.

Pe final, Frăsinescu urcă și el în atac, Platini trece bine de Morais, însă Kizito nu mai ajunge la minge.

Se termină 1-0 pentru FCSB care s-a chinuit serios în fața unei echipe ieșene arțăgoasă dar, lipsită de un dram de noroc ce i-ar fi putut aduce cel puțin un punct.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.