Ieșenii mai vor trei jucători

Ieșenii mai vor trei jucători

Președintele CSM Politehnica Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că gruparea din dealul Copoului are în continuare nevoie de întăriri, fapt demonstrat și de prestația din prima etapă de campionat.

„Meciul cu Craiova a fost ca un barometru pentru noi. Am văzut unde suntem în momentul de față. Sunt câteva posturi unde avem nevoie de întăriri. Mai avem mult de muncă. Sincer, mă așteptam la mai mult de la echipă, în primul rând din punct de vedere al atitudinii si al efortului, dar am încredere în staff și în jucatori. Sunt sigur că vom crește de la meci la meci”, a declarat Adrian Ambrosie.

Oficialul formației din dealul Copoului a adăugat că lotul mai trebuie întărit cu doi-trei jucători: „ Mă bucur că am întinerit echipa și că tinerii au avut un randament destul de bun. Sper să rezolvăm cât mai repede legitimarea lui Kizito. Pe lângă acesta, cred că mai avem nevoie de un fundaș și un atacant. Suntem în discuții cu un atacant brazilian.“

Altfel, formația CSM Politehnica Iași va disputa miercuri, de la ora 19.00, un meci de verificare în compania echipei de Liga II-a Știința Miroslava.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.