Imagini de la cumplitul accident de pe „Drumul morții”

Imagini de la cumplitul accident de pe „Drumul morții”

Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar un altul de 21 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod pe DN 66, în Gorj.

„În urma impactului unui autoturism cu un cap de pod, au rezultat două victime de sex masculin, de 21 și 22 de ani, care erau încarcerate. Salvatorii au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Victima de 21 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu-Jiu în stare gravă. Din păcate, pentru bărbatul de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Pe acest sector de drum au loc frecvent accidente mortale, fiind numit și „Drumul morții”. De cele mai multe ori, mașinile se izbesc de capetele de pod care au fost construite cu o bordură înaltă de un metru.

Poliția Rutieră a atras atenția de mai multe ori administratorului drumului, iar Autoritatea Rutieră Română trebuie să întocmească un audit cu privire la problemele de pe fiecare sector de drum, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ultimul accident mortal care a avut loc în același fel s-a petrecut în urmă cu nici două săptămâni.accident-gorj-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.