Imaginile nesimţirii în România! Scandal în plină stradă. Poliţistul nu a intervenit… era în timpul liber!

O filmare cu un poliţist care ar fi asistat nepăsător la un scandal petrecut pe o stradă din Piteşti, unde un bărbat lovea o maşină cu o bară metalică şi îl ameninţa pe şofer, a provocat nemulţumiri şi comentarii negative la adresa agentului. Reprezentanţii Poliţiei Argeş afirmă că angajatul se afla în afara orelor de program, dar şi-a anunţat totuşi colegii pentru a interveni.

Incidentul a avut loc joi, în cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti, iar un martor a filmat de la fereastră altercaţia dintre doi bărbaţi. Unul dintre aceştia foloseşte o bară metalică provenită de la un indicator stradal pentru a lovi autoturismul celuilalt şi pentru a-l ameninţa.

Imaginile au fost postate pe Facebook de către Florin Tutulan, care a comentat că la incident a asistat un poliţist, fără să intervină împotriva agresorului. În imagini agentul poate fi văzut doar când se apropie de agresor. „Reacţia poliţistului este inexistentă. Direct cătuşe la nebunul cu toporul şi încarcerat, aşa trebuia să facă”.

În urma comentariilor, Poliţia Argeş a făcut precizări, arătând că agentul era în timpul liber, dar ar fi intervenit totuşi pentru aplanarea conflictului şi a anunţat incidentul în dispecerat.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public referitoare la un conflict între doi bărbaţi, vă comunicăm următoarele: În dimineaţa zilei de 14 iunie, în cartierul Tudor Vladimirescu, un bărbat de 54 de ani, din Piteşti, şi-a ameninţat un vecin cu acte de violenţă, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal, ar fi deteriorat maşina celuilalt bărbat. La faţa locului a fost prezent un poliţist, aflat în afara orelor de program, care se îndrepta către serviciu. Acesta din urmă, fără a dispune de mijloace de intervenţie, a intervenit pentru aplanarea conflictului şi a sesizat colegii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti”, arată sursa citată.

În acest caz a fost întocmit un dosar de urmărire penală pentru ameninţare, lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Sursa video: Facebook/Florin Tutulan

Un comentariu la "Imaginile nesimţirii în România! Scandal în plină stradă. Poliţistul nu a intervenit… era în timpul liber!"

  1. Clau   15/06/2018 at 8:34 pm

    Poliția Pitesti nepăsătoare , coruptă , permise pe șpagă , Berevoesti sclavi , nebunii îți sparge mașină în plină zi , o țară de tot rahatul . O sa scape ăla cu o amendă și nici pagube nu plătește că trăim în țară infracțiunii și a infractorilor.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.