În ce zile se pot plăti taxe şi impozite la Primăria Iaşi

În ce zile se pot plăti taxe şi impozite la Primăria Iaşi

Primăria Municipiului Iaşi informează contribuabilii, persoane fizice şi juridice, cu privire la programul încasărilor de taxe, impozite, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului local.

Toate impozitele, taxele, contribuţiile şi alte sume datorate bugetului local, inclusiv cele aferente anului 2017, se pot plăti zilnic între orele 8.30 – 16.30, cu excepţia zilelor de joi, când programul este 8.30 – 18.30.

Încasările se efectuează la casieriile din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr.11 – 15, la camera 3 (corpul B, etajul I), la camera 15 (corpul B, parter) din imobilul situat în curtea interioară a Primăriei Municipiului Iaşi, precum şi la centrele de încasare din Tătăraşi (str. Vasile Lupu nr. 82), Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 2), Păcurari (şos. Păcurari nr. 34), Alexandru cel Bun (str. Tabacului nr. 1), Frumoasa (b-dul Poitiers nr. 22 – 26), în sediul din bd. Primăverii nr. 36 – Serviciul de înmatriculări, eliberări permise şi paşapoarte, în sediul din şos. Naţională nr. 43 – Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat Iaşi.

Plata on line se poate efectua prin următoarele modalități:

prin intermediul pagini web www.Ghiseul.ro: 1. plata fără autentificare – se alege opțiunea „Plata fara autentificare” în cazul în care cunoașteți suma și contul de trezorerie (ex. clădire, teren, auto etc.) pentru care doriți să faceți plata; această modalitate de plată este folosită și în cazul în care se dorește plata unor taxe sau amenzi de circulație în termen de 48 de ore; 2. plata cu autentificare – se alege opțiunea „Plati cu autentificare” în cazul în care dețineți un cont de acces pentru Sistemul National de Electronic de Plată online cu cardul bancar (SNEP), prin această modalitate se pot plăti numai impozite și taxe existente la rolul nominal unic al contribuabilului;â

În cazul în care nu dețineți un cont de acces pentru www.ghiseul.ro, puteți să vă adresați Direcției Impozite și Taxe a Municipiului Iași o cerere pentru emiterea/reemiterea credențialelor. Pentru plățile efectuate prin intermediul www.ghiseul.ro nu se percepe comision platitorului, comisionul este plătit de beneficiarul plății

– prin serviciul eBanking – în cazul în care dețineți un cont de plată electronică, furnizat de instituția la care aveți deschis un cont curent.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.