Încă un polițist pedofil? Acuzații grave la Răducăneni

Încă un polițist pedofil? Acuzații grave la Răducăneni

Agentul de Poliţie Gabriel Dan E. (41 de ani), de la Poliţia Gorban, este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni la secţia de Poliţie la care lucrează.

Joi, părinţii unei minore de 16 ani au depus plângere la Poliţie acuzându-l pe agent de comiterea unui presupus abuz sexual. „Ancheta este în desfăşurare, a început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de agresiune sexuală”, a declarat procurorul Niculina Lisnic, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Poliţistul este vecin cu minora, aceasta din urmă obişnuind să o ajute la treabă pe soţia poliţistului.

„A chemat-o la el în dormitor şi i-a zis să îi dea un pupic pe guriţă. A sărutat-o pe ureche, pe gât, pe gură. A împins-o pe pat şi i-a pus mâna pe burtă şi a mângâiat-o. Fata s-a sculat şi i-a zis că are treabă afară. El i-a spus zis să rămână doar între el şi fată. Aseara am zis că mergem să denunţăm. Merge zvonul în sat că are relaţii în Iaşi. Şi fata a spus că îi e teamă să meargă la Poliţie pentru că îi e frică să nu dea cu maşina peste ea”, a spus Cătălin Popovici, tatăl minorei.

„Persoana reclamată este ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Gorban şi este în concediu de odihnă în acest moment”, a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.