Incident sângeros pe o terasă. Doi baschetbaliști au fost înjunghiați

Incident sângeros pe o terasă. Doi baschetbaliști au fost înjunghiați

Doi baschetbalişti de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei. Amândoi au ajuns la spital şi au fost operaţi, unul fiind în stare gravă.

Incidentul s-a produs pe terasa „Music Pub” din Grădina Mare, din centrul municipiului Brăila.

„În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi. Cei doi americani de 24 şi 25 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

„Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduşi pe parcursul nopţii la spital”, a spus Delia Râşnoveanu, directorul spitalului Județean Brăila.

Cei doi sportivi, Darrel Bowie si Joseph McClain, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.