Individ cu înclinații sado-masochiste, ajutat de fiica sa să bage o prostituată într-un sac

Individ cu înclinații sado-masochiste, ajutat de fiica sa să bage o prostituată într-un sac

Gheorghe Brăescu, individul care a violat și a supus la chinuri greu de imaginat o prostituată, a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, de judecătorii bârlădeni.

Detalii incredibile ies la iveală după ancheta făcută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și a Secției 3 Politie Rurală Bârlad și Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Gheorghe Brăescu a fost căsătorit și are și copii, însă asta nu l-a împiedicat să aibă și apucături sado-masochiste. De altfel, oamenii din sat au spus că este cunoscut ca un tip extrem de violent, care s-a lăudat că preferă sexul sălbatic. Victima individului, Mihaela B., de 27 de ani, din comuna Iana, a fost examinată medico-legal și ar avea nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, însă nu a fost internată.

Gheorghe Brăescu, din comuna Perieni, a plecat la Bârlad pe 11 noiembrie, unde a căutat zona cu prostituate (la ieșirea din oraș spre Tecuci). Acolo a găsit-o pe Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani și i-a propus o partidă de sex la el acasă, unde a adus-o cu un taxi.

Din cercetări a reieșit că Mihaela B. a mers la el de bună voie. Odată ajunși acasă, bărbatul a sărit pe biata prostituată, cerându-i să facă sex sălbatic, cu lovituri și biciuri, numai că femeia nu a vrut! Drept urmare, a început să o bată, a violat-o, a legat-o apoi de mâni si picioare (se pare că a fost ajutat de fiica lui mai mare, care este si ea suspectă de complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal).

După toate acestea, a deposedat-o de telefon, de bijuterii (cercei, inele) și de o sumă de bani, prejudiciu ajungând la 1000 lei.

Într-un final a băgat-o într-un sac, a aruncat sacul în căruță și a dus-o undeva într-o pădure, între comuna Perieni și comuna Ibănești.

După ce a reușit să iasă din sac, Mihaela a mers prin pădure până în satul Mânzați, comuna Ibănești, unde a întâlnit o femeie și i-a cerut să sune la poliție că a fost bătută, tâlhărită si violată. Anchetatorii veniți la fața locului au preluat-o și au dus-o la spitalul din Bârlad, unde a fost examinată medico-legal.

„La examenul medico-legal, o primă concluzie preliminară este că sunt urme vizibile la mâni si picioare, de legături, precum și pe corp de lovituri, care necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost dus în fata magistraților bârlădeni cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru infracțiunile de viol, tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: vremeanoua.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.