Înfrângere grea cu Hermannstadt, Stoican pe făraș

Înfrângere grea cu Hermannstadt, Stoican pe făraș

Formația Politehncia Iași a fost învinsă vineri seară, pe teren propriu, de FC Hermannstadt, scor 0-2 (0-2). Elevii lui Flavius Stoican au făcut cel mai slab meci din actuala ediție de campionat în fața unui adversar modest, care nu obținuse nicio victorie până acum în deplasare.

Începutul de meci a fost unul încâlcit, cu multe faulturi și cu oapseții lăsând impresia că au venit la Iași să nu piaradă. Numai că în minutul 22 Tsoumou îl faultează pe Frăsinescu, arbitrul lasă faza să continue și atacantul oaspeților deschide scorul.

Ieșenii continuă să ruleze în gol și în mintuul 38 Dumitriu dublează avantajul gazdelor după ce Cobrea respinge greșit o lovitură liberă, de la mare distanță, bătută de Dâlbea.

După pauză, oaspeții s-au apărat aglomerat, nelăsând culuare spre poarta lui Căbuz.

Intrarea lui Qaka a adus un plus la mijloc, prea puțin în condițiile în care Enoh, schimbat și el pe final și Cristea, blocat foarte bine, nu au pus în pericol poarta oaspeților.

Cu patru minute înainte de final, ieșenii au avut prima ocazie de gol, când Cristea a trimis mingea în bară.

Scor final 0-2 și scaunul lui Flavius Stoican începe să se clatine, mulți suporteri cerând demisia cu mult înaintea finalului de meci.

Un comentariu la "Înfrângere grea cu Hermannstadt, Stoican pe făraș"

  1. Jonnj   27/10/2018 at 10:20 am

    Daca s-a pus rau cu Cristea.. Acum plateste

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.