Întâmplare de pomină cu Mihai Chirica, Gigi Becali şi Maricel Popa

Întâmplare de pomină cu Mihai Chirica, Gigi Becali şi Maricel Popa

Pe vremea în care era ceva mai puţin arogant decât este astăzi, primarul Mihai Chirică a ţinut morţiş să meargă pe stadion pentru a vedea pe viu meciul dintre CSMS Iaşi şi FCSB (adică Poli Iaşi – Steaua). Numai că mutarea a fost atât de proastă, încât Chirica o regretă şi în ziua de astăzi!

Citeşte şi „Ajutaţi-mă să scap de milogii de la USR!”

Să vă povestim ce s-a întâmplat. Aproape necunoscut pe atunci (chiar dacă era primar), Mihai Chirica avea nevoie, peste tot pe unde mergea, de cineva care să-i facă intrarea. De obicei, acest om era Gabriel Harabagiu (actual viceprimar al Iaşiului). La meciul cu Steaua, dornic să-şi atragă simpatia suporterilor, Chirica a fost la stadion cu acelaşi Harabagiu, care mergea cu 3 metri în faţa sa şi striga „A venit primarul”! Prezent şi el pe stadionul din Iaşi, Gigi Becali (patronul Stelei) a avut o reacţie care pur şi simplu l-a făcut pe Mihai Chirica şi mai mic decât este în realitate: „Cine, bă, ăsta e primar?” Nu vă imaginaţi cam ce roşu-negru s-a făcut Chirica şi cam cum râdeau cei din jurul lui! Însă, a tăcut şi a înghiţit (poate acum vă explicaţi şi de ce tot încearcă să-l atace pe Gigi Becali de câte ori are ocazia)! S-a aşezat liniştit pe scaun şi a aşteptat ca, la rândul lui, să se răzbune pe cineva….

Citește și Liderii presei ieșene au ajuns penibilii presei naționale. Plus Ionuț Benea, un „ziarist” pentru Mihai Chirica

Ei, pe cine credeţi că a picat măgăreaţa? Pe Maricel Popa, normal, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi! Haotic şi debusolat, ca de obicei, Maricel Popa (rătăcit pe stadion) a avut să se apropie de Chirica şi să-i intre în graţii. Ghinion, cum ar spune preşedintele Iohannis, pentru că s-a trezit cu un „pleacă naibii de aici” (bine, cuvintele au fost mult mai dure) de nu ştie Maricel Popa nici în ziua de azi de unde i-a venit lovitura. Cert este că şi-a luat coada între picioare şi a plecat… la fel de debusolat cum a venit!

Citeşte şi „Iacobane, ne pare rău, dar toate păsările pier pe limba lor!”

P.S. Suntem curioşi ce se va întâmpla în această seară pe stadion!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.