Interimatul la Aeroportul Iași continuă

Interimatul la Aeroportul Iași continuă

Concursul de selecţie a celor patru directori s-a încheiat. „Sunt surprize mari“, a descris un membru al comisiei de examinare situaţia inedită.

După aproape două luni de la publicarea anunţului de recrutare a noii conduceri executive a Regiei Autonome Aeroportul Iaşi, selecţia candidaţilor s-a încheiat.

„Luni vom analiza aceste contestaţii, dacă sunt. Dacă nu sunt, vom organiza o conferinţă de presă“, a declarat Cătălin Bulgariu, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administraţie.

Pentru mandatul de director general au concurat cinci candidaţi dintre cei şapte înscrişi iniţial. Niciunul nu a fost admis.

Un singur candidat a mai rămas în finala pentru director operaţional – şi care susţinuse interviul şi pentru general. La economic rămăsese încă de la selecţia dosarelor o singură candidată, iar pentru postul tehnic au mai venit la interviu doar trei din cei cinci care trecuseră de proba scrisă. Aici, numărul iniţial a fost de şapte înscrişi.

În lipsa unei echipe executive complete, Aeroportul va continua să funcţioneze cu un provizorat la conducere prin inteemediul directorului economic Monica Nichituş.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.