Intervenţii la timp ale pompierilor

Intervenţii la timp ale pompierilor

Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit pe şoseaua Voineşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 200 kg de deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Joi, 2 februarie, la ora 2:00, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în satul Bivolari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă. Au ars acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoarea din plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, patru uşi din lemn, cinci tocuri de fereastră din lemn, două paturi, două covoare, dar şi aproximativ 100 kg de articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Tot joi, la ora 5:09, acelaşi detaşament a intervenit în satul Breazu, comuna Rediu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă. Au ars pereţii din lemn din locuinţă şi anexele învecinate pe o suprafaţă de aproximativ 130 mp, mobilier divers şi bunurile de la parterul imobilului. Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzire.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.