Intesa Sanpaolo Bank are un nou director general adjunct

Intesa Sanpaolo Bank are un nou director general adjunct

Marcela Gui a devenit cel mai recent Director General Adjunct şi prima femeie care va face parte din Comitetul de management (conducerea executivă) Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind în prezent în proces de autorizare din partea Băncii Naţionale a României (BNR), se afirmă într-un comunicat al băncii.

Marcela Gui lucrează de aproape 20 de ani în cadrul Intesa Sanpaolo Bank şi a făcut parte din prima echipă care a pus bazele băncii la nivel local. Ea va coordona în continuare în calitate de Chief Operating Officer (COO) ca şi în ultimii 4 ani activitatea operaţională a băncii şi a structurilor administrative din Arad. Concret activitatea structurilor IT, back office şi plăti, logistică, securitate şi administrare credite din cadrul Intesa Sanpaolo Bank este supervizată direct de către Marcela Gui.

Un element important în viziunea mea, cât şi a Grupului Intesa Sanpaolo despre management şi leadership constă în promovarea managerilor şi a talentelor locale. Marcela este cel de-al doilea român şi prima femeie cooptată în Comitetul de management al băncii noastre în ultimii 2 ani. Iar această strategie va continua cu siguranţă şi pe viitor”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Marcela Gui are o vastă experienţă şi expertiză în zona tehnologiei informaţiei şi a contribuit la toate proiectele importante pe partea operaţională din cadrul băncii. Este absolventă atât a Institutului Politehnic „Traian Vuia” Timişoara, Facultatea de Automatizări şi Calculatoare, cât şi a Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Finanţe Bănci. De asemenea are un master în informatică de gestiune şi numeroase cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate.

Noua structură a comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este acum:

  • Marco CAPELLINI – Director General
  • Stefano BORSARI – Director General Adjunct
  • Florin ŞANDOR – Director General Adjunct
  • Marcela GUI – Director General Adjunct*
  • Paolo TRIFILETTI – Director General Adjunct*

* Pentru ultimii 2 membri se află în curs procesul de autorizare din partea Băncii Naţionale a României (BNR).

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru peste 19 milioane de clienţi. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala şi de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu peste 1.300 de unităţi ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.