Într-o lume nesigură, Tomașeschi vă asigură!

Într-o lume nesigură, Tomașeschi vă asigură!

Vă asigură că habar nu are pe ce lume trăiește. Acum, sincer, nu cred că-l bănuia cineva pe fostul prefect de Iași Dragomir Tomașeschi de prea „multe”…, însă modul în care o face pe avocatul ar putea duce grav lumea în eroare.

Singurul lucru de care ne poate asigura Dragomir Tomașeschi sau Dragomir Sava Tomașeschi, depinde cum vreți, pentru că nici el nu mai știe, e că habar nu are pe ce lume trăiește. Și pentru că vrem să-i aducem aminte, trebuie să-i spunem că acum este în PNL, adică Partidul Național Liberal. El au uitat acest lucru, încurcat probabil și de cele două pagini de Facebook pe care le are și în care este, pe de o parte, Dragomir Tomașeschi – Preşedinte Forța Civică Iași, Secretar Regional Forța Civică Zona 1 – , iar pe de altă parte este Dragomir Sava Tomașeschi – copreședinte la Organizația Municipală PNL Iași, Avocat coordonator la Societatea de Avocați Tomașeschi & Asociații şi Președinte la Forța Civică Iași, în trecut fiind „Avocat şi Baroul Iași”. Nu încercați să-l înțelegeți, pentru că vă bateți capul degeaba. Omul, politician și avocat distins, își dă share de la o pagină la alta și postează când pe una, când pe alta, fapt care demonstrează că e greu totuși să ai două de o dată!
Singurul lucru care este identic în ambele pagini ține de data nașterii: 2 Martie 1971. E curios, totuși, cum de pe asta nu a încurcat-o!

sursa foto: facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.