iPhone 7 a ajuns și în România

iPhone 7 a ajuns și în România

Începând de astăzi toți cei care își doresc noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus le pot achiziționa, oficial, din magazinele de profil.

Dacă în capitală, scoaterea smartphonului la vânzare a început, în unele magazine,  la miezul nopții, în cursul zilei de astăzi acesta va putea fi găsit în magazinele din întreaga țară.

Noua jucărie a celor de la Apple este rezistentă la apă, umezeală și praf (fiind capabil să reziste la stropiri, dar și la scufundări scurte), are un buton nou și îmbunătățit de ,,Home” și o cameră foto de 12 MP cu stabilizator optic. De asemenea, iPhone 7 și 7 Plus sunt primele telefoane Apple care vin cu difuzoare stereo incluse și printre singuele smartphone-uri care nu au integrată o mufă pentru căști (în aceste condiții, sunetul fiind redat în căști prin intermediul mufei Lightning sau printr-o conexiune Bluetooth, iar fiecare iPhone nou are în pachet și un adaptor pentru jack-uri de 3,5 milimetri).

Noile iPhone-uri vor fi disponibile în 5 culori: negru, negru mat, auriu, argintiu și auriu – roziu (Rose Gold).

Prețul pentru un astfel de smartphone pornește de la puțin peste 3.000 de lei și poate ajunge până la aproximativ 5.000 de lei în funcție de capacitatea, culoarea și specificațiile acestuia.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.