Ipocrizia liberalilor și managerii de spitale!

Ipocrizia liberalilor și managerii de spitale!

Maricel Popa, cu anxietatea și fricile lui, este unul dintre cei mai slabi șefi de partid și de consiliu județean din toate timpurile (dacă nu-l luăm în calcul pe Constantin Simirad). Acest lucru este clar, însă mai puțin clară este ipocrizia liberalilor ieșeni, în frunte cu șeful lor, Costel Alexe, atunci când vorbesc despre conducerea Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Să o luăm pe rând. Maricel Popa l-a schimbat de Radu Terinte, căruia i-a expirat mandatul, de la șefia Spitalului Clinic de Copii „Sf. Maria” și l-a numit interimar pe botoșăneanul Corneliu Mihai. Că această numire a fost sau nu bună, o să vedem mai încolo. Însă, cert este faptul că Terinte, cu vaste orietări și susțineri liberale, nu a fost capabil să facă nimic la „Sf. Maria”, iar dovezile sunt date de sutele de postări de pe Facebook (nu exagerăm cu nimic) în care părinții care au trecut pragul acestui spital se plâng de condițiile inumane din cea mai mare unitate de pediatrie din Moldova. Așadar, dragi liberali și alți ipocriți de aceeași teapă, nu mai plângeți de mila lui Terinte, pentru că ar însemna să validați nerealizările unui manager incapabil să conducă o unitate medicală de anvergura Spitalului de Copii de la Iași.

În al doilea rând, stimați liberali, poate ați uitat, dar voi ați fost cei care l-ați propus pe Corneliu Mihai la conducerea unui spital! Din câte ne aducem noi aminte, Florin Țurcanu, fost șef al liberalilor din Botoșani, l-a propulsat pe Corneliu Mihai la conducerea Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani. Ulterior, Corneliu Mihai a ajuns manager al aceluiași spital, fiind schimbat în 2018 de… PSD!

În al treilea rând, am înțeles supărarea cu managerii aduși din alte județe în Iași, dar, dacă mergem pe același principiu, ce caută Costel Alexe, un individ din Adjud, județul Vrancea, la conducerea liberalilor din Iași? Oare partidul acesta chiar nu a găsit un om născut și crescut la Iași care să-i conducă destinele și să-i înțeleagă frământările interne?

În al patrulea rând, stimați liberali, ne dați și nouă un exemplu de manager, născut și crescut în faimosul mediu universitar ieșean, care a excelat la conducerea vreunei unități medicale de stat? Măcar unul, așa de ochii lumii!!!

Mai departe. De ce, domnilor din PNL Iași, nu ne spuneți nimic despre performanțele manageriale ale economistului Robert Dâncă, șef de ceva vreme la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași? Întrebarea nu este retorică, așteptăm un răspuns… cât de mic…!

Suntem de acord că putem discuta despre competențele manageriale ale lui Corneliu Mihai (conform presei botoșănene chiar avem ce vorbi), dar să ne legăm doar de faptul că acesta nu este din Iași, ni se pare, din nou, pură ipocrizie…

Dar, bineînțeles că nu se poate vorbi despre competență, pentru că ar trebui să se discute și despre pierderea alegerilor la Iași în fața USR-PLUS… Nu-i așa, domnule Costel Alexe? Repetăm, vorbim de competență, nu de faptul că nu sunteți din Iași…

În concluzie, domnilor din PNL Iași, haideți să lăsăm ipocrizia și să ne vedem de treburile interne pentru că, după câte se pare, în afară de Ziarul de Iași, nu mai reușiți să păcăliți pe nimeni cu luările de poziție găunoase pe care le aveți în ultimul timp!

P.S. Am văzut că și deputatul PMP Petru Movilă este revoltat de numirea de la „Sf. Maria”, motiv pentru care îl rugăm și pe acesta să ne vorbească despre competețele soției sale la șefia Centrului Regional de Transplant…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.