Iulia Scântei îi cere lui Maricel Popa renunţarea la organizarea Balului de la Palat

Iulia Scântei îi cere lui Maricel Popa renunţarea la organizarea Balului de la Palat

Senatorul PNL de Iași Iulia Scântei îi solicită președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa, să renunțe la organizarea Balului Centenarului.

„Vă rog, domnule Maricel Popa, nu cheltuiţi banii alocaţi de guvern ca să faceţi un bal al centenarului la Iaşi pentru cei 700 de politicieni, parlamentari, miniştri, staf tehnic, pentru a marca în mod nejustificat, imoral, jignitor faptul că, acum 100 de ani, Iaşul trecea printr-o gravă criză umanitară, înregistra zeci de mii de răniţi, alături de alte zeci de mii de victime ale epidemiei de tifos. Nu este oportună anul acesta nicio manifestare în sensul celor soclitate şi finanţate de Guvernul României, programate pentru zilele de 23-24 noiembrie. Un Bal al Centenarului putem să facem în martie anul viitor, când vom aniversa o sută de ani de la unirea Basarabiei cu Ţara Mamă. Anul acesta comemorăm jertfa ieşenilor de acum o sută de ani, sacrificiul lor de a primi şi găzdui 300.000 de refugiaţi în casele lor“, a afirmat Iulia Scântei.

Aceasta a mai spus că nu va lua parte nici la acel bal, nici la şedinţa festivă a Parlamentului care urmează să aibă loc în Sala Mare a Teatrului Naţional. Şi ceilalţi lideri liberali ieşeni, deputaţii Costel Alexe, Marius Bodea şi Dumitru Oprea, vor absenta de la aceste manifestări.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.