Je ne suis pas Şirica!

Je ne suis pas Şirica!

Cum îţi dai seama că eşti beat? Simplu: ceri mai multe păreri! Dar cum îţi dai seama că eşti penibil? Cam la fel, zicem noi!

După ce şi-a pierdut funcţiile deţinute la nivel naţional, dar şi judeţean (cea de preşedinte interimar al PSD Iaşi), Mihai Chirica a avut câteva încercări de a reintra în graţiile oamenilor. A lansat pe Facebook jenantul proiect „Je suis Chirica”, a făcut o conferinţă de presă care, ce să vezi, nu a mai fost preluată la nivel naţional şi a încercat şi un miting de susţinere, eşuat lamentabil. Între acestea, însă, s-a strecurat şi o şedinţă la PSD Iaşi, unde distracţia a fost la ea acasă.

Dar, să le luăm pe rând. „Je suis Chirica” s-a transformat încă din prima zi de la lansate în „Je ne suis pas Şirica”, numărul de like-uri şi share-uri fiind de tot râsul. Conferinţa de presă, în care, îmbrăcat cu o ie sub costum, într-o sfântă zi de Dragobete, a încercat să ia la mişto pe toată lumea a fost un fiasco total. Nimeni de la nivel naţional nu l-a preluat, ceea ce demonstrează totuşi că un mini-lider local nu mai prezintă interes pentru nimeni! Ce repede s-au dus vremurile în care, în calitate de vicepreşedinte PSD la nivel naţional, Mihai Chirica făcea turul televiziunilor! Mitingul de susţinere, gândit strategic, a fost, la rândul lui, un eşec major şi a arătat care este susţinerea pe care Chirica o are în rândul populaţiei din Iaşi. Niciun om, dar absolut niciunul, nu a fost duminică la miting. Bine, mini-revoluţionarul şi-a luat într-un fel o marjă de eroare, postând pe Facebook (imediat după anunţarea mitingului) un mesaj lacrimogen în care le explica oamenilor că nu încurajează ieşirea în stradă pentru el! Să mori de râs şi nu alta! Ştia omul, ce ştia!

Dar, cireaşa de pe tort sau bomboana de pe colivă a venit la şedinţa de vineri, 24 februarie, a PSD, condusă de Chirica (în calitate de preşedinte executiv al partidului) şi de Maricel Popa, în calitate de maestru de ceremonii! Un singur amănunt vă dăm. Pe tot parcursul şedinţei, cei prezenţi în sală i s-au adresat lui Mihai Chirica ori cu „domnule Mihai Nichita”, ori cu „domnule primar Nichita”! Vă daţi seama cam ce distracţie a fost acolo, cu micul revoluţionar de la Popricani luat în balon de toţi membrii PSD!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.