Joc consistent, victorie meritată

Joc consistent, victorie meritată

Formația CSM Politehnica Iași s-a impus vineri seară, pe teren propriu, scor 3-1 (0-0), în fața echipei Concordia Chiajna.

Ieșenii au continuat seria meciurilor bune și au reușit să învingă o formație care era revelația ultimelor etape. Tripleta stranieră Pedro – Platini – Jo, ajutată foarte bine de Qaka, a reușit un meci foarte bun, diferența de scor putând fi chiar mai mare.

După un început de meci echilibrat, în care oaspeții au pus ceva probleme, elevii lui Stoican au trecut la cârma jocului, fără a reuși să se apropie periculos de poarta lui Caparco. Chiar și așa, la ultima fază a primei reprize, Pedro a ratat o ocazie foarte mare din postura de singur cu porarul advers.

Imediat după pauză, servit foarte bine de Qaka, Pedro nu a mai ratat ținta și Iașul conducea cu 1-0 din minutul 49.

Ieșenii nu au redus turația motoarelor și ocaziile au continuat să apară la poarta lui Caparco. Dominarea gazdelor s-a concretizat în minutul 67, când Platini a executat foarte bine o lovitură liberă, de pe partea dreaptă.

De-abia la acest scor ilfovenii au început să urce mai mult în atac și, în mintuul 73, Batin a redus din handicap, după o minge bâlbâită de defensiva ieșeană.

Intrat pe final de joc, Andrei Cristea a stabilit scorul final, cu o execuție de excepție, după o lovituă liberă bătută inteligent de Mihalache.

În urma acestui rezultat, ieșenii au urcat pe locul opt, la egalitate cu Dinamo, ambele având 21 de puncte.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.