Jumătate din Botoșani nu va avea astăzi gaz

Jumătate din Botoșani nu va avea astăzi gaz

Pentru realizarea unor lucrări la sistemul de alimentare cu gaze naturale din municipiul Botoșani, joi, 17 august, va fi sistată temporar distribuția gazelor naturale către consumatorii de pe mai multe străzi, începând cu ora 08.00.

Străzile vizate: Manolești Deal, Veteranilor, Adrian Adamiu, Cornișa, Aprodu Purice, Gării, Calea Națională (Ansamblul Rândunica – Zona Industrială).

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13:00.

Compania Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.