Junele revoltat și analfabetismul… administrativ!

Junele revoltat și analfabetismul… administrativ!

Răzvan Timofciuc este consilier local din partea PNL. El știe să scrie și să citească! El este tot timpul revoltat, însă nu ar fi rău dacă ar fi puțin mai instruit…

Răzvan Timofciuc știe să facă plângeri penale. El este foarte vocal (de cele mai multe ori inutil). Scrie și pe Facebook. Face chiar și sondaje, arătându-se interesat de cum se cheltuie banii ieșenilor.

Răzvan Timofciuc le știe pe toate. Este foarte bine informat în privința oricărui subiect. Mai puțin în privința a ceea ce ar trebui să știe cu adevărat…

Junele consilier local PNL a inițiat recent un sondaj în care întrebarea pusă sună în felul următor (vezi poza de mai jos): „În fiecare an, Primăria Mun. Iași cheltuie 1.5 mil. euro pentru finanțarea CSM Politehnica Iași. Considerați că clubul de fotbal CSM Politehnica Iași trebuie finanțat cu bani publici de către Primărie și Consiliul Județean Iași?”

Nu mai dăm variantele de răspuns și nici nu ne mai legăm de asocierea de cuvinte „că clubul, însă nu putem să nu remarcăm lipsa totală de cunoștințe (în domeniul în care „activează”) a celui care a fost votat consilier local la Iași.

Partea bună a lucrurilor este că nu suntem noi nevoiți să-i explicăm unde a greșit, pentru că acest lucru îl face tovarășul lui de partid, consilierul județean Marius Dangă. „Primăria NU finanțează CSM Politehnica, ci oferă finanțare Fundației Sportului ieșean care, la rândul său, decide ce acțiuni finanțează. E important pt că decizia ca banii să ajungă dintr-un loc sau altul nu e la votul consilierilor locali”, spune Dangă într-un comentariu postat la sondajul lui Timofciuc.

Ce să mai zicem? Îi mulțumim lui Dangă pentru faptul că i-a explicat junelui revoltat cum funcționează lucrurile în consiliul local (în condițiile în care Timofciuc este consilier de peste un an)!

Dar, totuși, parcă am mai avea o întrebare: domnilor liberali, de ce nu-l instruiți pe Timofciuc înainte de a-l lăsa să vorbească pe Facebook sau prin alte părți?razvan-timofciuc

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.