Kim Kardashian nu şi-a revenit după jaful de la Paris

Kim Kardashian nu şi-a revenit după jaful de la Paris

Vedeta americană Kim Kardashian şi-a anulat mai multe evenimente şi participă la sesiuni de tratament în urma şocului suferit la Paris, la începutul acestei luni.

Conform presei de peste ocean, Kim Kardashian, care trebuia să participe pe 28 octombrie în Las Vegas la o petrecere prilejuită de ziua sa de naştere, şi-ar fi anulat prezenţa la acest eveniment din cauza problemelor psihice şi stării de paranoia.

Kardashian este obligată printr-un contract de 1 milion de dolari să participe la patru evenimente ce au loc anul acesta la respectivul club. Evenimentul de pe 28 octombrie ar fi fost a treia sa prezenţă prevăzută de contract, ziua de naştere a vedetei fiind pe 21 octombrie.

Autorităţile franceze au deschis o anchetă în cazul jafului care a avut loc la 3 octombrie în camera de hotel din Paris în care era cazată vedeta reality TV, însă până acum nu s-a făcut nici o arestare, deşi de la faţa locului au fost prelevate mostre ADN. Valoarea obiectelor furate a fost estimată la 9 milioane de euro.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.