Kitsch-ul numit Gala „Modele Feminine” a atins apogeul!

Kitsch-ul numit Gala „Modele Feminine” a atins apogeul!

Sperăm să nu fim acuzaţi de vreun fel de discriminare de gen, dar nu ne putem abţine să nu remarcăm modul absolut fascinant în care unele persoane perseverează în kitch! Organizată de deputata PSD Cristina Nichita, Gala „Modele Feminine” este exemplul cel mai clar de lucru făcut de mântuială, de oameni care debordează de… (non)inteligenţă şi care, înainte de a ieşi în faţă, ar trebui totuşi să-şi calculeze dimensiunea propriei valori.

Miercuri, 9 martie 2016, ar fi trebuit, aşadar, să fie un moment de referinţă pentru Iaşi. Un moment în care scena frumosului Teatru Naţional „Vasile Alecsandri” trebuia să se deschidă pentru a premia femeile „care sunt modele în domeniile lor”. Tot respectul pentru femeile care au fost premiate, toată recunoştinţa noastră pentru lucrurile minunate pe care le fac, dar şi toată compătimirea noastră pentru că au fost nevoite să ia parte la cea mai searbădă manifestare de acest fel din câte am văzut până acum. Dar, ce poţi să ceri de la o croitoreasă (tot respectul pentru această nobilă meserie), care se crede şi politician, şi trendsetter şi organizator de evenimente, şi… şi…

Citeşte şi „Astăzi o facem celebră pe Cristina Nichita”

Dar, să o luăm cu începutul, fără a intra, însă, în prea multe amănunte. Pe pagina de Facebook a acestei gale se putea citi: „Gala Modele Feminine promovează an de an valorile Iaşului, recunoaşte meritele femeilor din Iaşi şi premiază persoanele care sunt modele în domeniile lor”. Cu puţin timp înainte de începerea galei, ceva în jurul a 40 de minute, pe aceeaşi pagină mai apare o postare: „Astăzi, premiem cele mai merituoase femei din Regiunea de Nord-Est!” Cum vă spunem, dacă nu te pricepi, mai bine stai acasă. Până la urmă, gala asta ce a premiat, femeile din Iaşi sau din Regiunea de Nord-Est? Nu prea am înţeles…

Şi încă una de să ne doară. Ca niciodată în istoria vreunei gala de care am auzit nu s-au anunţat câştigătorii înaintea începerii ei. La Cristina Nichita, însă, acest lucru a fost posibil „graţie” aceleiaşi pagini de Facebook, de unde am aflat câştigătorii tot cu 40 de minute înainte de începerea „spectacolului” (vezi print-screen-ul)! Aşa am aflat că au câştigat, la categoriile lor, Emilia Arcan, Laura Cosoi, Raluca Zaharia, Maria Stamatin etc.

Ne pare rău că bucuria şi surpriza acestor doamne au fost umbrite de… incompetenţa crasă a celor care au pus mâna, alături de deputata PSD de Iaşi Cristina Nichita, la organizarea acestui… până la urmă kitsch, ca să-i spunem pe nume!

Ne este puţin jenă să continuăm, aşa că o să ne oprim aici. Dar, dacă acesta este un eveniment „high-class”, cum arată totuşi un eveniment „obişnuit” organizat de Cristina Nichita?

 

 

gala-femei-trofee-1

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.