Kristina Pimenova este „cea mai frumoasă fetiţă din lume”

Kristina Pimenova este „cea mai frumoasă fetiţă din lume”

Kristina Pimenova a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiţă din lume” şi a ajuns să aibă în prezent 1,2 milioane de „followers” pe Instagram, 4 milioane pe Facebook, un shooting pentru Vogue, precum şi campanii pentru Roberto Cavalli, Armani sau Dolce & Gabbana.

În vârstă de numai 10 ani, Kristina a semnat deja contracte cu două prestigioase agenţii de modele, LA Models şi New York Model Management, după cum relatează 7sur7.be.

Să ai notorietate în modelling la 10 ani nu este puţin”, afirmă într-un comunicat Heinz Holba, proprietar al agenţiilor.

Aceste contracte au relansat,însă, o polemică mai veche. Mama Kristinei, care gestionează cariera fiicei sale, este ţinta multor critici, internauţii reproşându-i că îi fură inocenţa Kristinei şi că încurajează o anumită hipersexualizare. În mai multe fotografii fetiţa poartă ţinute sumare şi pozează în ipostaze de adult. Uneori este greu de crezut că are doar zece ani. Mama ei, fost manechin, nu vede unde este problema. „După mine, nu există nicio îndoială că toate fotografiile sunt absolut inocente”, explică ea în Mail Online. „Trebuie să gândiţi ca pedofilii să vedeţi ceva sexual în aceste fotografii, aşa că poate trebuie să mergeţi la doctor”, a mai spus ea.

Sursa foto: Instagram

kristina-pimenova-1kristina-pimenova-3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.