La bursa pariurilor, Sorin Iacoban este primul „decapitat”

La bursa pariurilor, Sorin Iacoban este primul „decapitat”

Se pare că toate speranţele de mărire pe care le nutrea deputatul PSD Sorin Avram Iacoban s-au dus pe apa sâmbetei. Speranţa lui de-a ajunge viceprimar şi apoi primar, prin dispariţia lui Mihai Chirica, s-a năruit. Mai mult, la bursa pariurilor, Iacoban este dat ca fiind primul „decapitat” din tabăra lui Chirica. Urmează, se pare, Cătălin Bulgariu şi, apoi, Gabriel Harabagiu.

Un articol publicat zilele acestea de săptămânalul 7 est vorbeşte despre un anume Laurenţiu Gheorghiu, prieten vechi cu Iacoban şi piatră de moară legată de piciorul deputatului cu vise de mărire. „Laurenţiu Gheorghiu se cunoaşte cu deputatul PSD de 20 de ani, găsindu-şi un loc călduţ într-o Direcţie a Primăriei. De doi ani îşi primeşte salariul şi îi merge vechimea fără să dea o zi pe la serviciu. Gheorghiu se prezintă pe FB ca mare consilier la Parlamentul României, iar în cartea de muncă scrie că lucrează la Citadin, ca programator producţie. La Staţia de Betoane, locul său de muncă, nimeni nu-l cunoaşte. Directorul Citadin a intrat în fibrilaţie când a auzit că întrebăm de un angajat fantomă. Deputatul PSD Sorin Iacoban a avut toată ziua telefonul închis, deşi i s-a spus subiectul. În decembrie 2015, Gheorghiu semna un referat de la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor cu titulatura consilier”, scriu cei de la 7 est.

Interesant este faptul că situaţia lui Gheorghiu este asemănătoare cu cea în care a căzut Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, care este acum urmărită penal. Şefă a unui centru de asistenţă socială din Teleorman, Bombonica a acoperit cu pontaje fictive şi rapoarte de activitate falsificate salariile a două angajate care n-au venit nicio zi la serviciu. În dosar sunt urmărite penal 4 persoane aflate la conducerea DGASPC, care au acoperit patru angajaţi fantomă ce încasau salarii necuvenite”.

Vedeţi vreo asemănare între cele două situaţii?

Ce se întâmplă oare dacă directorul de Citadin spune că Sorin Avram Iacoban l-a forţat să-l angajeze pe Gheorghiu şi să-l ponteze chiar dacă nu venea la serviciu? Simplu. Vom asista la o situaţia similară cu cea în care se află Liviu Dragnea acum, care este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi la fals intelectual, ambele în formă continuată!

Şi uite aşa, cota lui Sorin Iacoban la bursa „decapitărilor” a crescut vertiginos!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.