La ce ne trebuie tramvaie? Miniştrii PNL circulă cu BMW-urile

La ce ne trebuie tramvaie? Miniştrii PNL circulă cu BMW-urile

Comunicat transmis de Bogdan Cojocaru, deputat PSD de Iaşi:

„Guvernul Orban dovedeşte săptămânal o incompetenţă crasă, arătând nu doar că doreşte schimbări fără substanţă, dar şi o neputinţă vădită de a rezolva problemele vieţii curente ale românilor.

După ce a anunţat că doreşte să rezolve problemele legate de infrastructura urbană, Ministerul Lucrărilor Publice dă cu stângul în dreptul, nereuşind să cumpere tramvaie pentru cinci oraşe de o mare importanţă regională în România, cu toate că fondurile provin din finanţări europene ale Programelor Operaţionale Regionale.

Guvernul a anulat licitaţii în valoare de 120 de milioane de euro în urma cărora oraşele Craiova, Ploieşti, Galaţi, Brăila şi Botoşani ar fi beneficiat de noi tramvaie care ar fi fluidizat traficul intraurban. Incompetenţa administrativă a acestui Guvern amplifică haosul urban în care cetăţenii României par a fi afundaţi tot mai mult, pe zi ce trece.

Probleme par a fi departe de a ajunge la o soluţionare, întrucât în cazul Craiovei planurile pentru depunerea unor noi oferte nici măcar nu au fost concretizate.

Poate că acest Guvern consideră că transportul în comun este pentru persoanele cu venituri medii şi mici, care nu intră în baza electorală a PNL, astfel încât îmbunătăţirea acestei infrastructuri nu reprezintă un obiectiv important, precum revenirea la ROBOR sau creşterea veniturilor la buget prin disponibilizări arbitrare”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.