Lenjeria intimă vă trădează personalitatea

Lenjeria intimă vă trădează personalitatea

Ce culoare aţi ales astăzi? Nuanţa lenjeriei intime este relevantă pentru starea de spirit pe care o aveţi sau pentru personalitatea dumneavoastră.

După cum se ştie, culorile pot avea o influenţă majoră în viaţa noastră. Culoare în care este văruit dormitorul poate influenţa calitatea somnului la fel cum culoarea farfuriei poate schimba modul în care percepeţi alimentele.

Fără lenjerie neagră

Toate culorile vibrează, la diferite nivele. Nu are importanţă dacă le vedeţi sau nu. Culoarea lenjeriei intime vă influenţează starea de spirit şi energia. Chiar dacă nu vreţi acest lucru…”, a explicat Anjel Obryant, un analist al culorilor, interogat de Daily Mail. „Prima chakra se situează în jurul părţii de jos a stomacului. Aproape de zona în care se opreşte lenjeria intimă. Iată de ce culoarea lenjeriei intimes este atât de importantă”, a mai spus specialistul.

În acest condiţii, unele culori sunt de evitat. Albul, negrul şi griul nu „vibrează”. „Negrul nu este nici pe departe cea mai sexy culoare pentru lenjeria intimă. Negrul anulează energia. Este doar un argument pentru a vinde lenjeria, dar din punct de vedere ştiinţific negrul nu este bun pentru energia dumneavoastră”, comentează Anjel Obryant.

Despre mesajele transmise

Fiecare culoare transmite un mesaj partenerului. Roşul corespunde unei persoane extrovertite şi active sexual, în timp ce rozul vorbeşte despre o persoană plină de compasiune şi care are nevoie de afecţiune.

Culoarea maro este imaginea senzualităţii, în timp ce verdele este asociat cu calmul. Violetul transmite ideea de loialitate, iar albastrul pal – creativitate.

Citeşte şi „Grupa sanguină şi personalitatea”

Acest cod de culori nu trebuie redus doar la nivelul lenjeriei intime. Bleomarinul este culoarea calmului şi a profesionalismului, motiv pentru care se recomandă ca la un interviu de angajare să se poarte un astfel de costum.

Pentru persoanele care suferă de tulburări de somn, maieul sau pijamaua albastru pal sau roz pal pot face diferenţa.

Nu avem niciodată o a doua şansă pentru a face o bună impresie, aşa că alegeţi cu mare atenţie culorile”, concluzionează Anjel Obryant.

V-aţi gândit vreodată că este chiar atât de greu să vă alegeţi culoarea lenjeriei intime?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.