Liberalii l-au ajutat pe Chirica: Gavriil nu a trecut de comisie pentru a fi consilier local

Liberalii l-au ajutat pe Chirica: Gavriil nu a trecut de comisie pentru a fi consilier local

Comisia din cadrul Consiliului Local Iași nu a validat propunerea PSD ca Mihai Gavriil să îi ia locul lui Gabriel Harabagiu.

După ce primarul a fost exclus din PSD alături de Gabriel Harabagiu-viceprimarul oraşului, Maricel Popa a încercat să-l impună pe Mihai Gavriil în locul lui Harabagiu, care şi-a pierdut şi calitatea de consilier.

Paul Boişteanu, liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Iaşi a solicitat şi a obţinut ca validarea manadatului lui Gavriil să fie pusă pe ordinea de zi a şedinţei de vineri.

Ulterior, în plen s-a supus la vot introducerea punctului privind Mihai Gavriil pe ordinea de zi, iar 13 consilieri, dintre care 11 ai PSD, au votat „pentru”. Având în vedere numărul de voturi, proiectul a fost introdus pe ordinea de zi.

Când a ajuns la vot comisia nu a validat propunerea PSD pentru functia de consilier local a lui Mihai Gavriil. Din aceasta fac parte cinci consilieri, dar numai trei au fost prezenţi: Paul Boişteanu (PSD), Ciprian Bostan (PNL – foto) şi Iordan Vintilă (ALDE). Liberalul s-a abţinut şi astfel mandatul nu a fost validat.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.