Licitaţii pentru Muzeul „Vasile Pogor”

Licitaţii pentru Muzeul „Vasile Pogor”

Consiliul Judeţean Iași a lansat licitația privind achiziționarea serviciilor de dirigenție de șantier pentru restaurarea Muzeului „Vasile Pogor”, iar firmele au termen până pe 20 martie, pentru depunerea ofertelor.

Firma declarată câștigătoare în urma evaluării ofertelor va asigura serviciile prin diriginți de șantier calificați și autorizați de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Valoarea contractului este de 60.000 de lei fără TVA.

Vor fi realizate lucrări de reabilitare la fundația clădirii, pereți, acoperiș și jgheaburile de scurgere. Ușile vor fi restaurate, iar tâmplăria ferestrelor va fi înlocuită. Instalațiile termice, sanitare și electrice vor fi schimbate.

Valoarea totală a proiectului de refacere a monumentului istoric este de 1,4 milioane de euro. Finanțarea nerambursabilă a fost accesată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 5 – „Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural reprezintă o alternativă viabilă pentru stimularea dezvoltării urbane”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.