Limbaj suburban al candidatului PSD pentru Primăria Iaşi

Limbaj suburban al candidatului PSD pentru Primăria Iaşi

Invitat în cadrul emisiunii „Play the Day ” de la Radio Hit, viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica şi-a dat în petec, arătând, în sfârşit, care-i este adevărata faţă!

Vă prezentăm câteva mostre din discursul lui Mihai Chirica, pentru a înţelege cine este cu adevărat cel care vrea să conducă Iaşiul. „Adică ce încredere am să merg în continuare cu un şef de serviciu administrativ când eu ştiu că el în loc să îşi vadă de treabă scotea cartele telefonice, ce dracu mai făcea pe acolo, a primit şi condamnare de 2 ani şi cu suspendare, că l-a turnat pe ăla, şi cu muncă în folosul comunităţii pe care o face pe ascuns cu deşteapta aia de la patrimoniu”, zice, printre altele, Mihai Chirica.

Limbaj de mahala, de personaj care nu are cei 7 ani de acasă, de incult care a ajuns printr-o conjunctură să deţină o funcţie publică şi care acum se crede buricul pământului. Dacă la un post de radio, ascultat de mii de oameni, vorbeşte aşa, vă daţi seama cum vorbeşte cu angajaţii săi? Puteţi să vă imaginaţi ce va face şmecheraşul ăsta de cartier dacă va ajunge primar al Iaşiului? Cum să ieşi Capitală Europeană a Culturii cu un individ ale căror cuvinte publice sunt „dracu” şi „deşteapta aia”? Ce poate înţelege acest individ din cultură? De fapt, este posibil ca nici măcar să nu înţeleagă sensul acestui cuvânt…

Şi, să continuăm cu declaraţiile tentativei de primar al Iaşiului: „Lucrurile trebuie să bubuie odată, trebuie pusă bomba, aruncată în aer toată povestea; o să fac aşa o cărare destul de tipărită între Primărie, DNA şi Procuraturile din Iaşi până, Doamne iartă-mă, o să reuşim să punem lucrurile astea la punct, pentru că sunt insuportabile”.

Până să pui matale bomba, măi Chirica, nu ar fi oare mai indicat să faci o cărare la DNA şi să povesteşti cum ai semnat de recepţie pentru nişte proiecte despre care toată lumea îţi spunea că nu sunt gata? Sau poate povesteşti despre relaţiile tale de prietenie cu firma Conest, ceala care ai şi fost angajat la un moment dat şi care acum a pus stăpânire pe Iaşi!

Ce zici, măi Chirică, aruncăm bomba şi scoatem toate documentele semnate de tine în Primăria Iaşi? Toate licitaţiile pe care le-ai organizat şi toate contractele pe care le-ai semnat? Ia zi, facem o chestie de asta? Aşa, pentru un nou început….

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.