Lipsă de interes: Au rămas locuri neocupate la buget, la „Al. I. Cuza“

Lipsă de interes: Au rămas locuri neocupate la buget, la „Al. I. Cuza“

Deși procesul de admitere s-a finalizat la toate facultățile din cadrul Universității „Al. I, Cuza“ Iași, încă mai există locuri la buget care au rămas neocupate.

Situaţia cea mai dificilă este la Facultatea de Geografie şi Geologie. La specializarea Geologie au fost doar nouă candidaţi care au depus dosare pe 44 de locuri. La Inginerie geologică au fost 25 pe 40 de locuri, în timp ce la Ştiinţa mediului au fost 23 de dosare pe 27 de locuri.

La Facultatea de Biologie, la specializarea Ştiinţa Mediului, au fost depuse doar 12 dosare pentru cele 65 de locuri disponibile la buget. Și la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, la specializarea Economie, doar nouă candidaţi au depus dosare pentru cele 25 de locuri bugetate.

La Facultatea de Fizică, la nivelul întregii facultăţi, locurile bugetate au fost de 76, însă doar 53 de dosare au fost depuse. Și la specializarea Filosofie, de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, au fost doar 26 de dosare depuse pentru cele 30 de locuri bugetate.

La toate aceste facultăţi cu locuri disponibile la buget, cât şi pentru restul de locuri de la taxă rămase libere, va fi organizată în toamnă admitere, locurile disponibile urmând a fi anunţate după confirmarea poziţiilor de către absolvenţii de liceu deja admişi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.